გამოცადეთ ქართული მეღვინეობის ტრადიციის გულისცემა
საქართველო არის ღვინის სამშობლო, 8,000 წლიანი მეღვინეობის ტრადიციით. ჩვენი ღვინის მაღაზია ტურისტებს სთავაზობს ავთენტურ გამოცდილებას, რათა დააგემოვნონ საუკეთესო ქართული ღვინოები, რომლებიც დამზადებულია თაობებით გადმოცემული ტრადიციული მეთოდებით.
ჩვენთან დააგემოვნებთ ქვევრში (ტრადიციული ქართული თიხის ჭურჭელი) დამზადებულ ნატურალურ ღვინოებს, რომლებიც გამოირჩევიან უნიკალური გემოებით, რომელსაც მსოფლიოში სხვაგან ვერ იპოვით.
გამოცადეთ ტრადიციულ თიხის ჭურჭელში დამზადებული ღვინოები
ღვინოები კახეთიდან, ქართლიდან, რაჭიდან, გურიიდან და სამეგრელოდან
პროფესიონალი სომელიესთან ერთად ღვინის დეგუსტაცია
ჩვენი ღვინო არის პასუხი მათთვის, ვინც ეძებს ნატურალურ, ორგანულ და გემრიელ სასმელს. ჩვენ გვჯერა, რომ საუკეთესო ღვინო მხოლოდ მაშინ შეიძლება იყოს, როდესაც ყველა ნაბიჯზე ზრუნავ. ჩვენი ღვინო არის სიყვარული, ძალა და ხარისხი, რომელიც იზრდება და იცვლება დროთა განმავლობაში. ოჯახური ქვევრის ჩამოსასხმელი ღვინო – დეტალები, რომლებიც ქმნის სრულყოფილ გემოს!
პატარა მეღვინეობები ხშირად ეყრდნობიან ინდივიდუალურ მიდგომას და ღვინოს ამზადებენ კლასიკური მეთოდებით, რაც მას უნიკალურ გემოს აძლევს. ყველა ყურძნის ჯიში, ნიადაგი და კლიმატი ქმნის გამორჩეულ და ღრმა გემოს, რომელსაც დიდ მეღვინეობებში ვერ ისწავლი.
ღვინის კულტურის გამოცდილება, აღმოაჩინეთ ჩვენი მემკვიდრეობა ერთ ჭიქა ღვინოში
დააგემოვნეთ 4 ტრადიციული ქართული ღვინო ადგილობრივი ყველითა და პურის დაფით
პრემიუმ ქვევრის ღვინოების ექსკლუზიური შერჩევა ტრადიციული საჭმელებით
რქაწითელი, ქისი, ხიხვი, წინანდალი, კახური მწვანე, კახური მცვივანი, ნაზავი ღვინო, მუხამწვანე, ჩინებული, გურული მწვანე, ქვიშხური, წარაფი
საფერავი, მუკუზანი, ქინძმარაული, შავკაპიტო, ალექსანდროული, მუჯურეთული, შირაზი, მერლო, ოჯალეში, ჩხავერი, ოცხანური საფერე, დანახარული
ქინძმარაული, ხვანჭკარა, უსახელოური, ოჯალეში, საფერავი, ტვიში
ალუბლის ღვინო, ბროწეულის ღვინო, გვიანი მოსავალი კარდანახი, გვიანი მოსავალი ნახევრად ტკბილი და ბუნებრივად ტკბილი ღვინოები
ნახევრად ტკბილი, ბუნებრივად ტკბილი ღვინოები, ღია ვარდისფერი ღვინოები ნახევრად ტკბილი და ბუნებრივად ტკბილი ვარიანტები
ყინულის ელიტური ღვინო, გვიანი მოსავალი ყინულის ღვინოები, პრემიუმ ღვინო, დამზადებული გვიანი მოსავლის ყინულოვანი ყურძნისგან
კრახუნა, ციცქა, ცოლიკოური, ჩხავერი, ხვანჭკარა, რაჭული ტეთრა, რაჭული მწვანე, ოჯალეში, ოცხანური საფერე, უსახელოური
სხვადასხვა ყურძნის ჯიშების გაერთიანება ქმნის გემოების ელეგანტურ ნაზავს, რაც ჰგავს გასაოცარ თავგადასავალს.
ანტონ ფურცელაძის ქუჩა 16თბილისი, საქართველო
+995 599 224 407
ორშაბათი - კვირა: 11:00 - 23:00