ტრადიციული და კლასიკური მეთოდებით დამზადებული ღვინოები
ქართული ჩამოსასხმელი ღვინო წარმოადგენს ქვეყნის ღვინის ტრადიციების უნიკალურ ნაწილს. ჩვენი ჩამოსასხმელი ღვინოები მოიცავს როგორც ტრადიციული, ასევე კლასიკური მეთოდებით დამზადებულ ღვინოებს, რომლებიც თითოეულ მოყვარულს განუზომელ სიამოვნებას მიანიჭებს.
ღვინის ადგილზე მიწოდებისთვის დაგვიკავშირდით: +995 599 224 407
რქაწითელი (მშრალი) - დამზადებულია ტრადიციული კახური მეთოდით
ალკოჰოლის შემცველობა: 12.5%
გემო: გამოირჩევა ხილის ჩირის ტონებით. არის ჩალისფერი.
wine & food pairing: ძალიან უხდება თევზს და ზღვის პროდუქტებს, ასევე შემწვარ ქათმის ხორცს.
დამზადების პროცესი: ღვინო დაყენებულია ჭაჭაზე (ჭაჭა - ყურძნის მარცვალი თავისი შიგთავზით და ღეროთი- კლერტი) 6 თვე რის შემდეგადაც დაიწყო მისი დამუშავება 2 თვის განმავლობაში.
რქაწითელი (მშრალი) - დამზადებულია კლასიკური მეთოდით
ალკოჰოლის შემცველობა: 13%
გემო: გამოირჩევა ლიმონათის ტონებით.
wine & food pairing: ძალიან უხდება თევზს და ზღვის პროდუქტებს, ასევე შემწვარ ქათმის ხორცს.
დამზადების პროცესი: ყურძნის დაწურვის შემდეგ ხდება წვენის და დანარჩენი მასის - მტევნის კანი, კურკა, ღერო, -განცალკევება და ღვინო კეთდება მხოლოდ წვენისგან
კახური მწვანე - დამზადებულია კლასიკური მეთოდით
ალკოჰოლის შემცველობა: 12.5%
გემო: ახასიათებს დაბალანსებული მჟავიანობა და ციტრუსის არომატი.
wine & food pairing: განსაკუთრებით სასიამოვნოა ზაფხულში - მაღალი ტემპერატურის დროს მირთმევა.
დამზადების პროცესი: ყურძნის დაწურვის შემდეგ ხდება წვენის და დანარჩენი მასის - მტევნის კანი, კურკა, ღერო, - განცალკევება და ღვინო კეთდება მხოლოდ წვენისგან.
ქისი - მწვანე, დამზადებულია კლასიკური მეთოდით
ალკოჰოლის შემცველობა: 12.5%
გემო: ხასიათდება გულაბი მსხლის, ასევე ზოგადად მწიფე ყვითელი ხილის ტონებით.
wine & food pairing: უხდება ზღვის პროდუქტებს და ნიგვზიან კერძებს.
დამზადების პროცესი: ყურძნის დაწურვის შემდეგ ხდება წვენის და დანარჩენი მასის - მტევნის კანი, კურკა, ღერო, - განცალკევება და ღვინო კეთდება მხოლოდ წვენისგან.
ხიხვი ქვევრი - დამზადებულია ტრადიციული მეთოდით ქვევრში.
ალკოჰოლის შემცველობა: 12.8%
გემო: დაბალანსებული და ჰარმონიული გემო, არის ქარვისფერი. გამოირჩევა ტანინის არომატით.
დამზადების პროცესი: ღვინო 6 თვე იყო დაყენებული ჭაჭაზე (ჭაჭა - ყურძნის მარცვალი თავისი შიგთავზით და ღეროთი- კლერტი) ქვევრში, ხოლო შემდეგ ასევე ქვევრში ვარგდებოდა 8 თვე უკვე ჭაჭის გარეშე.
wine & food pairing: ძალიან უხდება მწვადს, სტეიკს და ზოგადად შემწვარ ხორცს.
საფერავი - დამზადებულია კლასიკური მეთოდით, ღვინო
ალკოჰოლის შემცველობა: 13.5%
გემო: ახასიათებს კენკროვანი ხილის ტონები და დაბალანსებული მჟავიანობა.
wine & food pairing: სასიამოვნოა მიირთვათ შემწვარ ხორცთან, თხილეულთან, ასევე ყველთან ერთად.
დამზადებულია სოფელ ობჩაში მოყვანილი ყურძნით
ალკოჰოლის შემცველობა: 12.3%
გემო: ახასიათებს მინდვრის ყვავილების და ციტრუსების არომატი და დაბალანსებული მჟავიანობა.
wine & food pairing: სასიამოვნოა მიირთვათ შემწვარ ხორცთან, თხილეულთან, ასევე ყველთან ერთად.
კრახუნა - სოფელ ობჩაში მოყვანილი ყურძნით
ალკოჰოლის შემცველობა: 12.5%
გემო: ახასიათებს კენკროვანი ხილის ტონები და დაბალანსებული მჟავიანობა.
wine & food pairing: სასიამოვნოა მიირთვათ შემწვარ ხორცთან, თხილეულთან, ასევე ყველთან ერთად.
თეთრი ნახევრად ტკბილი - დამზადებულია რქაწითელის ყურძნის ჯიშისგან კლასიკური მეთოდით.
ალკოჰოლის შემცველობა: 11.5%
გემო: ტკბილი ხილის ჩირის ტონები ჰარმონიულად არის შერწყმული ზომიერ მჟავიანობასთან.
წითელი ნახევრად ტკბილი - დამზადებულია საფერავის ყურძნის ჯიშისგან კლასიკური მეთოდით.
ალკოჰოლის შემცველობა: 11%
გემო: გამოირჩევა ტკბილი, ველური ჯიშის კენკროვანი ხილის ტონებით.